madrid-palacio-realmuseo-del-prado-madridmadrid-retiro-parkmadrid-plaza-mayormadrid-panorama

Winkelcentrum Plaza Norte II

Je vindt winkelcentrum Plaza Norte II aan Carretera de Burgos (de snelweg die Madrid in het noorden verlaat en richting de stad Burgos leidt) op een groot terrein, waar zich onder andere ook een Ikea en een Carrefour Hipermercado bevindt. Dit winkelcentrum is, voor Nederlandse begrippen, op zijn minst imposant te noemen.

Madrid_winkelcentra--Plaza-Norte.jpgPlaza Norte II met zijn glazen koepel en marmeren vloeren is vooral groot! Je vindt er alle merken en winkelketens onder één dak. Er is een gedeelte met allerlei restaurants, een bioscoop en er is ook een kinderopvang. Voor de liefhebbers van shoppingmalls een walhalla, voor diegenen die niet zo van winkelen houden, een hel.

Toch een bezoekje wagen? Het beste is dan om op een doordeweekse dag te gaan, want in de weekenden is het er altijd erg druk met Madrilenen en bewoners van de stadjes en dorpen rondom Madrid (in dit geval het enorme posh La Moraleja) die boodschappen doen en een ikea-bezoek combineren met winkelen en gratis parkeren. 

Centro Comercial Plaza Norte 2
Plaza del Comercio, 11-12 28703 San Sebastián de los Reyes
Madrid 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!