madrid-plaza-mayormadrid-retiro-parkmadrid-palacio-realmadrid-panoramamuseo-del-prado-madrid

Fietstours en wandeltours door Madrid

Ga je binnenkort op citytrip naar Madrid en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour of wandeltour door Madrid langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Madrid!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Madrid en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Madrid bezoekt.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, zodat je verzekerd bent van een tour als je in Madrid bent!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Madrid !

Madrid_fietsen-fietstour

De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Madrid duren gemiddeld 3 uur. Alle tours in Madrid worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Madrid en weten daarom veel over de stad te vertellen.

Op de fiets beleef je Madrid op een unieke manier en zie je alle highlights die deze stad jou te bieden heeft. Van het veelbeschreven Plaza Mayor en Puerta del Sol tot Parque del Retiro en het Prado Museum. In een relaxed tempo fiets je door de binnenstad van Madrid en vertellen de Nederlandstalige gidsen je alles over de rijke historie en indrukwekkende cultuur van deze bruisende Spaanse hoofdstad.

Madrid_fietstour-fietsen

Tours in Madrid:
*
Madrid Highlights fietstour -†fietsen door Madrid langs typische Spaanse pleinen en mooie bouwwerken, zoals het Koninklijk Paleis, Casa de Campo, Reina Sofia museum, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Parque del Retiro, Prado Museum en Plaza Cibeles.

Boek hier de Madrid Highlights Fietstour!

* Madrid Tapas Fietstour -†Het beste van twee werelden, lekker Spaanse tapas eten en fietsen langs de bezienswaardigheden van Madrid.

Boek hier de fietstour door Madrid met tapas

* Dictatuur & Democratie Fietstour - Deze fietstocht vertelt en toont het verhaal van de Spaanse burgeroorlog en het ontstaan van de democratie in Spanje.

Boek hier de fietstocht langs de locaties van de Spaanse Burgeroorlog

* Madrid Bernabeu fietstour -†Deze tour neemt je mee door het oude centrum van Madrid, gecombineerd met een bezoek aan het stadion van de Koninklijke Real Madrid.

Boek hier de Real Madrid fietstour!

* Madrid Stadswandeling -†Op een ontspannen manier wandel je door de indrukwekkende binnenstad van Madrid onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids.

* Madrid Tapas stadswandeling -†wandelroute langs o.a. het Koninklijk Paleis, Sinterklaaskerk, Plaza Mayor, Puerta del Sol en Parque del Retiro. Halverwege een tapas stop. Madrid_fietsen-Templo-de-Debod

Madrid_fietsen-fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!