museo-del-prado-madridmadrid-panoramamadrid-palacio-realmadrid-plaza-mayormadrid-retiro-park

Wat & Hoe Stedentrip Madrid

Wat & Hoe Stedentrip Madrid is de ideale reisgids voor een korte stedentrip naar de Spaanse hoofdstad. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in Madrid. 

Madrid_Boeken_Wat_en_Hoe_Stedentrip_MadridEn dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist tijdens een citytrip naar Madrid. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Stedentrip biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Madrid.

Madrid is een van de grote hoofdsteden ter wereld. De inwoners zijn enorm trots op hun tradities. Ze bestellen cocido madrileño (een klassiek Madrileens stoofpotje), flaneren op zondagochtend in het Parque del Retiro en dansen op straat de chotis tijdens het San Isidro-festival. Bovenal maken ze het graag laat: ze eten om 23 uur en zitten tot het licht wordt bij de terrazas (openluchtcafés).

De dagen zijn voor noodzakelijke bezigheden, zoals werken - Madrid komt 's avonds pas echt tot leven. Doe mee, en bezoek een van de grote musea, houd een siësta of geniet van de Spaanse keuken.

Wat & Hoe Stedentrip Madrid
Paul Wade en Kathy Arnold
Kosmos Uitgevers, 2020
ISBN 9789021575162
€9,99 (paperback)
€6,99 (ebook)

Bestel Wat & Hoe Stedentrip - Madrid bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!