museo-del-prado-madridmadrid-plaza-mayormadrid-palacio-realmadrid-retiro-parkmadrid-panorama

Capitool Reisgids Madrid

Madrid is de grootste stad van Spanje. Hoewel de stad de afgelopen 50 jaar viermaal zo groot is geworden, zijn de meeste bezienswaardigheden nog steeds in het centrum van Madrid te vinden, zoals het Museo del Prado en het Palacio Real.

Madrid_Boeken_Capitool_MadridHet Museo del Prado in Madrid is een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld, en er hangt de grootste collectie Spaanse schilderkunst ter wereld. Het Palacio Real, het koninklijk paleis, is gebouwd met de bedoeling indruk te maken. Het interieur is opmerkelijk vanwege de omvang en de overdadige versieringen.

De Capitool Reisgids Madrid
In de reisgids Madrid is de stad opgedeeld in vier wijken en een apart deel Buiten Madrid. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld.

Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool reisgids Madrid
Mark Little, Edward Owen 
Spectrum, 2022
ISBN 9789000384181
€ 27,99

Bestel de Capitool reisgids Madrid bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!