madrid-plaza-mayormuseo-del-prado-madridmadrid-palacio-realmadrid-retiro-parkmadrid-panorama

Time to momo Madrid

Aan de hand van zes routes leidt Time to momo je langs alle hoogtepunten van Madrid. In deze stad valt veel te beleven. Het Palacio Real en de kunst in het Museo del Prado en Reina Sofia. 

Madrid_Boeken_Time_To_Momo_MadridFietsen langs de rivier of door een van de vele parken. Vintage shoppen in Malasaña. Maar je wilt ook het echte Spaanse leven proeven. 's Ochtends vroeg churros eten, een caña y tapa in La Latina, in Mercado San Miguel heerlijke dingen proeven, een mojito bij zonsondergang op een van de vele dakterrassen. Heb je dan nog energie over? In Madrid kun je nog de hele nacht door...

Met time to momo Madrid (voorheen 100% Madrid) op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je.

Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores en geniet je de volle 100% van je stedentrip.


Time to momo Madrid
Marloes Vaessen
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195493
€17,99 

Bestel Time to momo Madrid bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!