madrid-retiro-parkmadrid-palacio-realmadrid-plaza-mayormadrid-panoramamuseo-del-prado-madrid

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Madrid en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de bus en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met de Madrid Travel Card heb je drie dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot alle openbaar vervoer in Madrid, met de bus, tram en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Madrid naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Madrid bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je drie dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de bussen, trams en metro in Madrid. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van Madrid naar je accommodatie in de stad (hotel, B&B, appartement of woning). 

TIP: bestel de Madrid Travel Card van tevoren online en geniet in Madrid van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer!

Bestel hier de OV-kaart en luchthaventransfer

Madrid_ov-openbaar-vervoer

Voordelen Madrid Travel CardHoe werkt de Madrid Travel Card?

Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Madrid staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus, tram of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de bus-, tram- en metrolijnen in Madrid. De kaart is geldig voor drie dagen in het openbaar vervoer in Madrid. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Madrid_openbaar-vervoer-ov

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!