madrid-retiro-parkmadrid-palacio-realmadrid-plaza-mayormadrid-panoramamuseo-del-prado-madrid

De witte koning - Juan Gómez-Jurado

Antonia Scott, werkzaam bij de politie in Madrid, was ooit rekruut van ‘De Rode Koningin’, een eliteteam dat in het diepste geheim misdaden oplost. Na een tragisch verlies heeft zij zich uit de maatschappij teruggetrokken. Jon Gutiérrez , een zachtaardige rechercheur die ook bij de politie van Madrid werkt weet haar te overtuigen met hem samen te werken.

Madrid_Boeken_De_Witte_Koning_Juan_Gomez_Jurado“Ik hoop dat je me niet vergeten bent. Zullen we spelen?” Antonia Scott weet heel goed wie dit bericht heeft gestuurd. Ze weet ook dat ze het spel van de Witte Koning onmogelijk kan winnen. Maar Antonia Scott houdt niet van verliezen. Na al die tijd op de vlucht te zijn geweest, heeft de realiteit haar eindelijk ingehaald.

Antonia is een meester in zichzelf wijsmaken dat de strijd nog niet gestreden is, maar nu wordt het haar langzaam duidelijk dat dit gevecht haar door de vingers glipt. Als ze opgeeft zal ze niet alleen zichzelf, maar ook al haar geliefden verliezen.

De witte koning is deel 3 van de Antonia Scott-trilogie, dé Spaanse bestsellersensatie van het moment. De VN Detective & Tnrillergids beloonde het eerste deel, De rode koningin maar ook het tweede deel, De zwarte wolvin met drie sterren.

Juan Gómez-Jurado is een van de grootste thrillerauteurs van Spanje. Met zijn Antonia Scott-trilogie veroverde hij de bestsellerlijsten en de harten van vele lezers en critici. Wereldwijd gingen miljoenen boeken van zijn hand over de toonbank en zijn werk verscheen in meer dan veertig landen. Gómez-Jurado is naast schrijver ook een populaire podcasthost en mediapersoonlijkheid.

In de media:
- ‘IJzersterk duo in een originele nieuwe reeks.’ Het Parool
- ‘Een nieuwe ster aan het firmament. Met zijn overrompelende De Rode Koningin zet hij zijn naam meteen stevig op de kaart.’ **** De Limburger

De witte koning
Juan Gómez-Jurado  
De Boekerij, 2022
ISBN 9789022597590
€21,99 (paperback)
€  6,49 (ebook)
€14,99 (luisterboek)

Bestel De witte koning bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!