museo-del-prado-madridmadrid-palacio-realmadrid-plaza-mayormadrid-panoramamadrid-retiro-park

De zwarte wolvin - Juan Gómez-Jurado

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, tre­ffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares. In de rivier, die dwars door Madrid loopt, is een drijvend lijk aangetro­ffen. Antonia concludeert dat het slachto­ffer van grote hoogte in de rivier is terechtgekomen. Is ze van een brug gesprongen, of geduwd?

Madrid_Boeken_De_Zwarte_Wolvin_Juan_Gomez_JuradoTerwijl Jon en Antonia zich opmaken om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, belt Mentor hen met de boodschap dat ze onmiddellijk naar Marbella moeten afreizen. Ze moeten koste wat het kost Lola Moreno opsporen, de vrouw van een beruchte Russische maffioso die diezelfde ochtend dood is aangetro­ffen.

Mentor vermoedt dat Lola waardevolle informatie kan verscha­ffen over de maffia in Spanje. Het enige probleem? Sinds de moord op haar man is Lola verdwenen. En Antonia en Jon blijken niet de enigen die naar haar op zoek zijn.

Juan Gómez-Jurado is een van de grootste thrillerauteurs van Spanje. Met zijn Antonia Scott-trilogie veroverde hij de bestsellerlijsten en de harten van vele lezers en critici. Wereldwijd gingen miljoenen boeken van zijn hand over de toonbank en zijn werk verscheen in meer dan veertig landen. Naast schrijver is Gómez-Jurado ook een populaire podcasthost en mediapersoonlijkheid.

Dit tweede deel, na De rode koningin, in de Antonia Scott-trilogie kreeg drie sterren in de VN Detective & Thrillergids. Het afsluiende deel is De witte koning.

In de pers:
- ‘IJzersterk duo in een originele nieuwe reeks.’ Het Parool
- ‘Eersteklas vermaak, die dik vijfhonderd bladzijden lees je in één ruk uit.’ De Limburger
- ‘Het personage Antonia Scott is het beste wat de internationale thrillerwereld in jaren is overkomen.’ ABC

De zwarte wolvin
Juan Gómez-Jurado
Boekerij, 2022
ISBN 9789022595497
€ 21,99 (paperback)
€ 12,99 (ebook)
€ 14,99 (luisterboek)

Bestel De zwarte wolvin bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com    

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!