madrid-plaza-mayormadrid-palacio-realmuseo-del-prado-madridmadrid-panoramamadrid-retiro-park

Zomers Madrid

Na haar trouwfeest reist Lara met haar nieuwe man naar Madrid. De reis neemt een noodlottige wending als haar stiefzoon, baby Siem, verdwijnt. Zomers Madrid is het debuut van Evi Dekkers en naast een spannende thriller vertelt het ook veel over de bezienswaardigheden in Madrid.  

Madrid_Boeken_Zomers_Madrid_Evi_DekkersLara’s scheiding is eindelijk rond, dus ze kan trouwen met haar grote liefde Kevin. Ze kent hem van haar werk als cateraar; hij werkt als marketingmanager voor een van haar klanten en heeft een zoontje uit een eerder huwelijk: Siem.

Na hun zomerbruiloft gaan ze met zijn drieën op huwelijksreis naar Madrid. Alles is precies zoals Lara het zich voorstelde, want ze genieten als nieuw gezin van de stad en van elkaar. Totdat Siem verdwijnt. Het kind is spoorloos in een miljoenenstad.

De Spaanse en de Nederlandse politie werken nauw samen om de zaak op te lossen. Kevin denkt dat zijn ex achter de verdwijning van zijn zoon zit, maar Lara wordt daar gaandeweg steeds minder zeker van.

Evi Dekker (1986) is een telg uit een vooraanstaande zakenfamilie uit het westen van het land. Omdat ze als cultureel attachée werkt op een Nederlandse ambassade in de Europese Unie, gebruikt ze een pseudoniem. Evi Dekker werkt aan haar tweede thriller, Stormachtig Berlijn.

Zomers Madrid
Evi Dekkers
HarperCollins, 2021
ISBN 9789402707229
€15,99 (paperback)
€ 9,99 (ebook)
€14,99 (luisterboek)

Bestel Zomers Madrid bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!