madrid-retiro-parkmadrid-panoramamadrid-plaza-mayormuseo-del-prado-madridmadrid-palacio-real

Mistura Icecream

In het hart van de wijk Chueca in Madrid eet je overheerlijk ijs bij Mistura. Hun ijs is echt zalig en wordt door eigenaren Carlos en Carmelo elke dag vers en met de hand gemaakt.

Hier dus geen 101 smaken ijs, maar een kleinere kaart, die zowel dagelijks als per seizoen wisselt. Het roomijs wordt dagelijk vers bereid met boerderijmelk en natuurlijke ingrediŽnten. Het sorbetijs natuurlijk met vers seizoensfruit.​

In principe kies je een smaak ijs en daar wordt dan een topping aan toegevoegd. Het ijs wordt dan op een koude plaat gelegd, waar de topping door het ijs wordt gemixt. Onze Mistura-favorieten: pistache (zonder topping misschien nog wel het lekkerst), dulce de leche (heerlijk met verse banaan en cashewnootjes) en de citroensorbert (bijvoorbeeld met munt en gekarameliseerde nootjes). Maar laat je er vooral verrassen!

Een bol ijs met ťťn topping kost Ä 2,60. Je kunt je ijsje natuurlijk meenemen, maar ook ter plekke opeten aan de bar en nog even blijven zitten voor een kop koffie, want ook die is erg goed. Plus er is wifi.

Mistura Icecream
Adres: Calle Augusto Figueroa, 5 (metro: Chueca), Madrid
Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, vr en za tot 0.00 uur† Madrid_mistura_ijs.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!