madrid-palacio-realmadrid-panoramamuseo-del-prado-madridmadrid-plaza-mayormadrid-retiro-park

Zoek je een hotel in Madrid?

Hoewel Madrid niet dezelfde faam heeft als bijvoorbeeld Rome en Parijs, is het een prachtige stad. Al heeft de hoofdstad van Spanje geen Colosseum of Eiffeltoren, de architectuur is indrukwekkend en er zijn volop bezienswaardigheden. via Hotels.com heb je keuze uit bijna 700 hotels in Madrid.

Aan de Paseo del Prado in Madrid bevinden zich op één kilometer en op minder dan 10 minuten loopafstand van elkaar maar liefst drie wereldberoemde musea: Museo del Prado, Museo Reina Sofía en Thyssen Bornemisza. Plaza Mayor en Plaza del Oriente zijn sfeervolle en levendige pleinen in Madrid. Heerlijk is het dan om na een lange dag in de stad lekker te gaan slapen in een schoon en fris bed in je hotel in Madrid. Er zijn goedkope hotels en hostels in Madrid, maar ook genoeg hotels met 3 of 4 sterren en uiteraard ook luxe 5-sterren hotels.

Het online boeken van een hotel in Madrid is geheel gratis bij Hotels.com, er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. Ook zijn er geen annuleringskosten bij Hotels.com. Elke maand zijn er speciale aanbiedingen van een aantal hotels.

Madrid_crystal-palace-retiro-park 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!