madrid-plaza-mayormadrid-palacio-realmadrid-retiro-parkmadrid-panoramamuseo-del-prado-madrid

Madrid City Pass

De Madrid City Pass (oftewel Madrid Digital Pass) is een uitstekende optie voor bezoekers die willen genieten van de belangrijkste highlights van Madrid, zonder meerdere tickets te hoeven boeken of in de wachtrij te staan bij drukke attracties als het Prado Museum en het Koninklijk Paleis van Madrid. De Madrid Pas maakt het mogelijk om alles voorafgaand aan een stedentrip te boeken, zodat je het meeste uit je citytrip naar Madrid kunt halen en tijd en geld kan besparen. Zo is bijvoorbeeld ook een tour met Hop-on Hop-off bus inbegrepen bij deze handige stadspas.

Ontdek Madrid op een ontspannen en goedkope manier met de Madrid Digital Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij (skip the line) naar binnen bij het wereldberoemde Prado Museum en bij het Palacio Real, het indrukwekkende Koninklijk Paleis van Madrid. Een rondrit met de Hop-on Hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Madrid is ook inbegrepen bij de pas. De route van de bus voert langs 35 attracties en is inclusief een audioguide. Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over meer dan 120 bezienswaardigheden in Madrid.

TIP: bestel de Madrid Digital Pass van tevoren online en bespaar tijd en geld in Madrid!

Bestel hier de Madrid Digital Pass!
Madrid-digital-pas

TIP: Royal Madrid Combo - Koninklijk Paleis en Bernabeu Stadion
Als je liever een bezoek brengt aan het Bernabeu Stadion van Real Madrid dan aan het Prado Museum (of je bezoekt de drie prachtige musea aan de 'Paseo del Arte' met de Madrid Art Walk Pass), dan is de Royal Madrid Combo een goed alternatief! Hiermee krijg je skip-the-line tickets voor het Koninklijk Paleis van Madrid en voor de tour door het Bernabeu Stadion van Real Madrid (inclusief toegang tot het Real Madrid Museum). Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over meer dan 120 bezienswaardigheden in Madrid.

Bestel hier de Royal Madrid Combo Pass

Madrid Digital Pass
De Madrid Digital Pass is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Madrid niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Spaanse hoofdstad. Je krijgt alle tickets en vouchers thuis gestuurd en hoeft dus in Madrid niks meer op te halen of in te wisselen. Met de citypas kun je bovendien tickets bestellen met 10% korting voor andere bezienswaardigheden en musea in Madrid, zoals de  stadiontour door het Bernabeu-stadion van Real Madrid, en voor shows, tours en excursies.

App met audioguide

Bij de Madrid Digital Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 120 bezienswaardigheden in Madrid. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

OV-kaart en luchthaventransfer
Je kan ook kiezen voor een OV-kaart vooor 3 dagen, inclusief een luchthaventransfer van vliegveld Barajas Airport naar je hotel of B&B. Met de OV-kaart mag je 3 dagen lang gratis gebruik maken van metro, bus en trein in Madrid. Als je kiest voor deze Madrid Travel Card staat bij aankomst op de luchthaven van Madrid een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen. De chauffeur brengt jou naar je accommodatie. De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus of tram binnengaat. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Madrid. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opvolgende dagen.

Bestel hier de Madrid Travel Card

Korting
Naast de gratis toegang tot het Prado Museum en het Koninklijk Paleis van Madrid en de gratis Hop-on Hop-off bus krijg je met deze stadspas kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden.

Hoe werkt het?
Je hoeft de kortingskaart of de tickets niet op te halen in Madrid maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Madrid . Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je het Prado Museum en het Koninklijk Paleis wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien.

Madrid_museum-prado

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Madrid. Kijk voor meer informatie over de Madrid City Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Madrid en andere Spaanse steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!