museo-del-prado-madridmadrid-palacio-realmadrid-panoramamadrid-retiro-parkmadrid-plaza-mayor

Korting met Madrid Card!

Met de Madrid Card heb je gedurende een bepaalde tijd (afhankelijk welke kaart je koopt: 24, 48, 72 of 120 uur) gratis toegang tot meer dan 50 belangrijke musea en bezienswaardigheden in Madrid en krijg je korting bij hotels, restaurants, winkels en bij tours met een gids en flamenco-shows.

Madrid_handige-info-Centro-de-Turismo-Plaza-Mayor-.jpgLET OP: De Madrid Card is tijdelijk niet te bestellen. Een goed alternatief is de Madrid City Pass (inclusief vervoer van de luchthaven naar de stad).

Geniet van je citytrip naar Madrid met de voordelen van de Madrid Card. Deze stadspas biedt gratis toegang en skip-the-line tot meer dan 50 musea en monumenten in Madrid, waaronder het Prado Museum, Thysen-Bornemisza Museum, Reina Sofia Museum en het Koninklijk Paleis, gratis toegang tot de stadions van Real Madrid en Atletico Madrid en kortingen in winkels en restaurants. Afhankelijk van de duur van je verblijf kun je een kaart voor 1, 2, 3 of 5 dagen kiezen.

De Madrid Card is vooral erg handig omdat je gegarandeerd toegang hebt tot de beroemde en druk bezochte musea en bezienswaardigheden in Madrid, ook wanneer het erg druk is en je niet in de rij hoeft te staan.

Bij de Madrid Card krijg je ook een gratis reisgids met handige plattegrond van de stad, zodat je gemakkelijk je weg kan vinden in Madrid. De citypas wordt pas geactiveerd bij de afhaalpunten of op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Madrid.

TIP: bestel de Madrid Card vantevoren online. Je ontvangt dan een voucher waarmee je in Madrid je pas(sen) kunt ophalen op diverse locaties.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Madrid. Kijk voor meer informatie over de Madrid Card en en de Madrid City Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Madrid en andere Spaanse steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!