museo-del-prado-madridmadrid-retiro-parkmadrid-palacio-realmadrid-panoramamadrid-plaza-mayor

Eric Vökel Madrid Suites

De appartementen van Eric Vökel zijn licht en comfortabel en ingericht volgens een stijl, die Eric zelf omschrijft als een mix van functionaliteit en schoonheid van Scandinavisch design met de Mediterrane creativiteit en spontaniteit. Uit de inrichting spreekt zonder meer een passie voor architectuur, cultuur en kunst. In ieder appartement siert een muurschildering gemaakt door lokale kunstenaars een muur.

Madrid_appertement-Eric-Vokel-Madrid-Suites.jpgEric Vökel Madrid Suites bevinden zich in een gerenoveerd pand, midden in de wijk Malasańa. Malasańa is een levendige wijk en heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor elk punt van de stad zeer makkelijk te bereiken is.

Je kunt kiezen uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn ruim (vanaf 60 m2), hebben een compleet ingerichte leuken, een woon/eetgedeelte en 1 of 2 badkamers. En ook heel fijn: gratis wifi, een tv met internationale zenders, een Nestlé Dolce Gusto©-koffiezetapparaat en een receptie met gratis 24-uurs meertalige assistentie. 

Prijzen vanaf € 25,- p.p.p.n.

Eric Vökel Madrid Suites
Calle San Bernardo 61, Madrid
Metro: Noviciado 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!